1. Welcome to TalkBass, the Premier Bass Player Community and Information Source. We've been uniting the Low End Since 1998!

    We're glad you've found us. Register a 100% Free Account to post and unlock tons of features.

Can I use Zoom B3 without amp sim?

Discussion in 'Effects [BG]' started by joegrant413, Mar 24, 2014.


  1. joegrant413

    joegrant413

    Joined:
    Dec 6, 2009
    Just wondering if you can use the Zoom B3 without an amp sim on. I have the VT Bass Deluxe, and maybe I could use both these pedals together.

    Thanks,
    - Joe
     
  2. friedlbug

    friedlbug

    Joined:
    May 15, 2009
    Location:
    Pittsburgh, PA
    Absolutely. My P bass sounds fantastic direct to the DAW.
     
  3. Crystalman85

    Crystalman85

    Joined:
    Nov 30, 2008
    Location:
    Chicago, Il.
    Yes you can. the zoom b3 can be programmed as 3 stomp boxes by setting a patch to manual mode and dialing in what ever effects you want.
     
  4. oldcatfish

    oldcatfish

    Joined:
    Jan 8, 2011
    I have an MS60b and use it into a VT. The two sound great together. The B3 is very similar to the Ms60b, so it also should sound great with a VT.
     
  5. Register to disable this ad
  6. joegrant413

    joegrant413

    Joined:
    Dec 6, 2009

Share This Page