Gibson/Oberheim Echoplex Digital Pro

Discussion in 'For Sale: Effects and Pedals' started by Zemaitis, Jan 3, 2013.


  1. Zemaitis

    Zemaitis

    Joined:
    Jan 7, 2004
    Messages:
    96
    Location:
    New Paltz NY
    Up for grabs is a Gibson/Oberheim Echoplex Digital Pro. Includes rackmount unit, foot pedal, power supply and I 'll throw in a cable for the foot switch.

    In perfect working order with some scratches on the unit. I hate to get rid of it but I never use it and need to fund a new bass.

    I'm looking to get $600 shipped anywhere in the continental US.

    The only trades I'm really interested in are 4 string Precision style basses. I'm specifically looking for a Lakland Skyline Duck Dunn.
     

    Attached Files:

  2. Zemaitis

    Zemaitis

    Joined:
    Jan 7, 2004
    Messages:
    96
    Location:
    New Paltz NY
    I'm open to $$ and trade offers. Don't make me hold on to this any longer, it's just gathering dust
     
  3. Zemaitis

    Zemaitis

    Joined:
    Jan 7, 2004
    Messages:
    96
    Location:
    New Paltz NY
    Price drop to $600
     
  4. Zemaitis

    Zemaitis

    Joined:
    Jan 7, 2004
    Messages:
    96
    Location:
    New Paltz NY
    Price drop to $600
     
  5. Register to disable this ad
  6. Zemaitis

    Zemaitis

    Joined:
    Jan 7, 2004
    Messages:
    96
    Location:
    New Paltz NY
  7. Zemaitis

    Zemaitis

    Joined:
    Jan 7, 2004
    Messages:
    96
    Location:
    New Paltz NY
  8. Zemaitis

    Zemaitis

    Joined:
    Jan 7, 2004
    Messages:
    96
    Location:
    New Paltz NY
    Any body interested in this incredible looper? Lets talk, I'm taking offers
     
  9. BitterRoot

    BitterRoot

    Joined:
    Mar 17, 2011
    Messages:
    60
    Location:
    Buffalo, NY
    just wondering, im interested. if so, dose it have the loopIV software upgrade?
     
  10. JehuJava

    JehuJava Bass Frequency Technician Supporting Member

    Joined:
    Oct 15, 2002
    Messages:
    2,275
    Location:
    Oakland, CA
    Is this upgraded to loop 4 firmware?
     

Share This Page