1. Welcome to TalkBass 2014! If you're new here, we just went through a major site upgrade. Please post all concerns and bugs to the Forum Usage Issues forum. We will be monitoring that forum. Thank you for all of your feedback.

    The TalkBass iphone/android app is NOT WORKING currently. We're working on it. Tapatalk IS working, so if you need to use an app, use Tapatalk. Try using your browser though - TalkBass is now 100% responsive to your phone/tablet screen size ;)

    Please read the TalkBass 2014 FAQ for lots of great info on the new software.

Hartke 4X10 cabinet only has 2 speakers working

Discussion in 'Amps [BG]' started by KeddyLee, Jan 15, 2014.

  1. KeddyLee

    KeddyLee

    Joined:
    Nov 12, 2013
    Likes Received:
    0
    Anyone with a Hartke 4X10 ever have this issue? I'm not really a good solderer and hate soldering around magnets (never figured out how to stop the magnet from f*ing with the iron).

    Can anyone chime in on how these are wired?

    The two left 10" speakers are working, the two on the right are not. :(
  2. KeddyLee

    KeddyLee

    Joined:
    Nov 12, 2013
    Likes Received:
    0
    Fixed it. Took it to a guy to clean my amp and double check all speaker connections.

    He must have removed a speaker to get into the cab and screwed it back in and... forgot maybe? The wire was about 2" short of even reaching. Had to remove the speaker, turn it and hook up the wire. Works perfectly.

    F*ing repair guys. I'm learning and doing it all myself now.
  3. TJBass

    TJBass

    Joined:
    Jul 3, 2000
    Likes Received:
    0
    Congrats!

Share This Page