iPhone app now working?

Discussion in 'TalkBass Mobile App Support' started by Jepus, Oct 1, 2013.


  1. Jepus

    Jepus Supporting Member

    Joined:
    Apr 1, 2004
    Messages:
    379
    Location:
    Glasgow, UK
    Sorry. Typo in the title, should be 'not'

    App fails to load any forums just keeps coming up network error.

    I'm on the latest version of iOS 7 and have even deleted and reinstalled the app but it's still the same.

    Anyone else?
     
  2. Dave Buda

    Dave Buda Berklee Bass Department

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    27
    Disclosures:
    Boston bass and berklee professor
    Hmm, interesting, you might want to check out the browser settings. It could have a different default setting. Please report back, I'm curious to know!
     
  3. Jepus

    Jepus Supporting Member

    Joined:
    Apr 1, 2004
    Messages:
    379
    Location:
    Glasgow, UK
    It's working now. Strange.
     
  4. bobsax

    bobsax

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    322
    Location:
    North of South San Francisco
    The iPad app isn't working for me
     
  5. Register to disable this ad
  6. bobsax

    bobsax

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    322
    Location:
    North of South San Francisco
    I deleted and reinstalled it.
    It took a really really ...really long time to open but it seems to be working
     
  7. Swift713

    Swift713

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Messages:
    3,762
    Location:
    The Berkshires, Ma
    I've reinstalled the iPhone ap twice, it works for a while then it won't download. It thinks it still 7 am.
     
  8. bobsax

    bobsax

    Joined:
    Jan 16, 2011
    Messages:
    322
    Location:
    North of South San Francisco

    It seems to open fine now.
    I like the new app.
    Btw
    This is an old iPad 2 IOS 7and the latest update for TB.
     
  9. Swift713

    Swift713

    Joined:
    Dec 4, 2006
    Messages:
    3,762
    Location:
    The Berkshires, Ma
    Once again, I deleted and reinstalled on my iPhone 4S. It worked for about 12 hours then it just spins and won't update any threads since about 7am.
     

Share This Page