1. Please note: We are performing several software upgrades tonight, Sept 29th. Please bear with us. You may notice some formatting issues and other bugs.

Markbass Little Mark II with Hartke Hydrive 112

Discussion in 'Amps [BG]' started by AkosBass, Jan 23, 2014.


  1. AkosBass

    AkosBass

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    68
    Hi all,

    I just bought a this cab ( Hartke Hydrive 112 ), and paired with my markbass little mark II head and there's no sound at all..

    what is the problem what do you guys think?
     
  2. RaginRog

    RaginRog Last guy you want to see is Employee Relations guy Supporting Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,662
    Location:
    Formerly Staten Island
    Did you try a different speaker cable? Does the amp power any other cabs you may have? Let us know what troubleshooting you've performed.
     
  3. AkosBass

    AkosBass

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    68
    So I tried another speaker cable, did not work. Unfortunately I don't have any other cabs.

    Don't know what to do next, maybe the head isn't working properly..
     
  4. RaginRog

    RaginRog Last guy you want to see is Employee Relations guy Supporting Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,662
    Location:
    Formerly Staten Island
    Do you have another cab to try?
     
  5. Register to disable this ad
  6. AkosBass

    AkosBass

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    68
  7. AkosBass

    AkosBass

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    68
    I'll try my cab with other cabs tomorrow, I'll see what happens. Maybe it's the head that has the problem
     
  8. Major Softie

    Major Softie

    Joined:
    Sep 23, 2011
    Messages:
    1,388
    Location:
    South Lake Tahoe, CA
    If you have no electronics expertise at all, then trading in known good units is the only really practical way to discover which unit (amp, cab, cable) has the problem.
     
  9. RaginRog

    RaginRog Last guy you want to see is Employee Relations guy Supporting Member

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    2,662
    Location:
    Formerly Staten Island
    I agree...it is the best way of ruling out a bad cable and/or the amp.
     
  10. Freddels

    Freddels Musical Anarchist Supporting Member

    Joined:
    Apr 7, 2005
    Messages:
    8,442
    Location:
    Sutton, MA
    Is the little blue light coming on when you turn it on?

    How are the knobs set?

    Check your instrument cable to make sure it's working properly and plugged all the way in.
     
  11. AkosBass

    AkosBass

    Joined:
    Aug 27, 2008
    Messages:
    68

Share This Page