1. Welcome to TalkBass 2014! If you're new here, we just went through a major site upgrade. Please post all concerns and bugs to the Forum Usage Issues forum. We will be monitoring that forum. Thank you for all of your feedback.

    The TB Android app is working, you may need to uninstall/reinstall. The iPhone app is now updated and should work after you upgrade. TalkBass is responsive to any screen size, so we recommend using your mobile browser for full functionality.

    Please read the TalkBass 2014 FAQ for lots of great info on the new software.

power amp questions, only one channel works?

Discussion in 'Basses [BG]' started by icke2433, Feb 10, 2013.

  1. icke2433

    icke2433 Supporting Member

    Joined:
    Mar 26, 2012
    Likes Received:
    0
    Hey there guys I just picked up a crown xls402 off craigs for what I believe was a steal.

    I've gone to the modeling side of things and decided to go eleven rack into power amp into bass cab.

    So I did just that, I plugged the output of the eleven rack into the input of the power amp and the output of channel 1 of the power amp into my cab.

    After plugging everything in and plugging in a guitar (just to test it) I powered everything up and there was no sound whatsoever. I checked all the cables and found nothing to be wrong, I then plugged the output of channel two into my cabinet and voila I was able to hear sound. I bought the amp specifically to bridge it and use it for my bass. But can't for the life of me figure out what is going wrong, I have since unplugged everything and come to talkbass in the hopes of finding a solution before I fry something out of ignorance.

    Any advice?
  2. icke2433

    icke2433 Supporting Member

    Joined:
    Mar 26, 2012
    Likes Received:
    0
    I just realized I posted this in the wrong forum, once I figure out how to delete it it will be placed into the amp section

Share This Page