Timefactor users/Help!!

Discussion in 'Effects [BG]' started by Mortom27, Feb 24, 2014.


  1. Mortom27

    Mortom27

    Joined:
    Jul 22, 2013
    Location:
    Charlotte, NC
    Hello everyone, I just recently bought a timefactor
    and I want to connect it to my Voodo lab instead of using the power supply that came with it., but I noticed that the power cables fron the VL don't fit in the TF dc jack. went to samash today explain my predicament to the sales person he recommended a line6 converter but it doesn't work either (will be returning it 2morrow) what can I do about this?, Does anybody had this problem before?,
    Can you guys help me with this?
    thanks in advanced!!
  2. Weareonfire

    Weareonfire Supporting Member

    Joined:
    Jul 30, 2013
    Location:
    Oregon
    The "red barrel" cable is the one you use with the eventide boxes. You have to flip the dip switch away from normal, and plug into either 5 or 6. I am currently using a "Space" this way, and used to have a TF. If you don't have one of the red cables (they come with pp2) you can get them off amazon, or voodoo's website for a few dollars.
  3. Mortom27

    Mortom27

    Joined:
    Jul 22, 2013
    Location:
    Charlotte, NC
    Nope I don't have that cable damn!
    I bought my VL used and didn't even came with the right angle cables but THANK U some much for the info
    much appreciated :D
  4. Weareonfire

    Weareonfire Supporting Member

    Joined:
    Jul 30, 2013
    Location:
    Oregon
  5. Mortom27

    Mortom27

    Joined:
    Jul 22, 2013
    Location:
    Charlotte, NC
    thanks bro, I already found it & bought it on ebay
    I think I rushed a little of bit without looking, got one from Ohio & after I paid found another one only 20 minutes from my house for $2.50 less. :scowl:
    Oh well I least I found it right? lol..
    thanks again for u help!

Share This Page