1. Please take 30 seconds to register your free account to remove most ads, post topics, make friends, earn reward points at our store, and more!  
  2. Welcome Back!  Please see this thread for more info about the site outage.  Thank you for your patience as we work out bugs and tweak server configs.

AG500 Help

Discussion in 'Amps and Cabs [BG]' started by mdr0124, Aug 18, 2017.


  1. mdr0124

    mdr0124

    Apr 14, 2014
    Hi TalkBass,

    Just received a used Aguilar AG500 (2 channel) from eBay.

    Noticing the Master Volume on Channel 1 is goofed.
    Turning the Master Volume knob makes no change in the volume. It seems to be 'stuck' at a fairly high level, despite where I turn the knob.

    However, if the Master Volume knob is turned all the way down to where 0 would be, the sound is very scratchy and fades in and out (while still at the same semi-loud level).

    Any ideas what this might be? Thanks!
     
  2. I'd get in touch with Aguilar themselves, they have a pretty good reputation regarding their customer support.
    They should be able to figure out what the problem is or provide you with further info on what to do.
     
  3. Primary

    Primary TB Assistant

    Here are some related products that TB members are talking about. Clicking on a product will take you to TB’s partner, Primary, where you can find links to TB discussions about these products.

     
    Apr 13, 2021

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.