Dismiss Notice

Ready to join TalkBass and start posting, get alerts, sell your gear, and more?  Register your free account in 30 seconds.

EMG JVX Problems

Discussion in 'Pickups & Electronics [BG]' started by louelou, Mar 25, 2014.


  1. louelou

    louelou

    Apr 20, 2005
    HELP! I folllowed the instructions to the letter and Ive got nothing. What am I doing wrong?
     
  2. JimmyM

    JimmyM Supporting Member

    Apr 11, 2005
    Apopka, FL
    Endorsing: Ampeg Amps, EMG Pickups
    Did you make sure to flip that one connector that they tell you to flip?

    Are you using the regular controls or an active preamp? Best thing to do is double and triple check everything...might have inadvertently flipped a connector or something.
     
  3. Register_To_Disable

  4. louelou

    louelou

    Apr 20, 2005
    I didnt flip the last connector. Youre a life saver. Thanks!!!!!!!
     
  5. JimmyM

    JimmyM Supporting Member

    Apr 11, 2005
    Apopka, FL
    Endorsing: Ampeg Amps, EMG Pickups
    Not a problem...everyone forgets to flip that one connector ;)
     
  6. miketallica315

    miketallica315 Supporting Member

    Aug 16, 2009
    Toledo, OH
    Sorry to bring this post back. I've had a similar problem. Could someone please elaborate on the flipping of the connector? I'd appreciate the help.
     
  7. miketallica315

    miketallica315 Supporting Member

    Aug 16, 2009
    Toledo, OH
  8. iiipopes

    iiipopes

    May 4, 2009
    And I have complained to EMG about that. No reason for it. Makes the entire modular system look like an afterthought.
     
  9. miketallica315

    miketallica315 Supporting Member

    Aug 16, 2009
    Toledo, OH
  10. miketallica315

    miketallica315 Supporting Member

    Aug 16, 2009
    Toledo, OH
    I actually returned a set because I thought they were defective. I feel like a douche.