1. Please take 30 seconds to register your free account to remove most ads, post topics, make friends, earn reward points at our store, and more!  

Hartke 2000 transient attack 200w Tube preamp problem

Discussion in 'Amps and Cabs [BG]' started by rushkid2112, Apr 3, 2019.


  1. rushkid2112

    rushkid2112

    Sep 27, 2018
    Castro valley
    hey guys, Just received my Hartke 2000 head in the mail from Ebay, It is a tube/SS hybrid. The solid state preamp channel works fine, but the tube channel doesn't work at all, even after replacing the original 12AX7 tube with a brand new Mesa boogie 12AX7.

    Any help is appreciated, I am only experienced in solid state amps so I am completely in the dark on this one.
     
  2. agedhorse

    agedhorse Supporting Member Commercial User

    Feb 12, 2006
    Davis, CA (USA)
    Development Engineer-Mesa, Product Support-Genz Benz
    Do you have any test equipment?

    Perhaps you should discuss this with the seller before you make a bad situation worse?
     
    BassmanPaul likes this.
  3. rushkid2112

    rushkid2112

    Sep 27, 2018
    Castro valley
    this is currently the only piece of equipment i have that has tubes. The seller said that the tube preamp was just not working, and i assumed the tube needed replacing. i replaced the tube, and everything seems visually fine about the amps electronics.
     
  4. agedhorse

    agedhorse Supporting Member Commercial User

    Feb 12, 2006
    Davis, CA (USA)
    Development Engineer-Mesa, Product Support-Genz Benz
    Do you have any test equipment?
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.