1. Please take 30 seconds to register your free account to remove most ads, post topics, make friends, earn reward points at our store, and more!  

Hyper(sorta ) ;)

Discussion in 'Pickups & Electronics [BG]' started by dougray, Feb 8, 2004.


  1. dougray

    dougray

    Apr 16, 2002
    western maryland
    ok, i have a lakland 55-02 bass with bartolini MM pickup with bart. jazz. i am trying to wire a Aguilar obp3 pre-amp, and man i am havinig probs with the Blend control... what i mean is all the way to left i have neck pickup all the way right i have bridge BUT inbetween i have nothing? man,i have double/triple checked the wiring dia. and my connections.. but still same prob.i am pulling my hair out,lol. i am using 500K volume with 500K blend controls,any suggestions will be greatly appreciated!,thanx. :help:
     
  2. Is it just at central detent you have no signal, or every position between the ends of the pot's sweep?
     
  3. dougray

    dougray

    Apr 16, 2002
    western maryland
    yes,when the "blend" control is at center detent i have nothing,its a 500K audio blend control,i am going to fiddle with it today, see what i come up with :bassist: ,thanx for reply.
     
  4. dougray

    dougray

    Apr 16, 2002
    western maryland
    hello, used a 25K "blend" control solved all the problems.. :hyper:
    thanx for replies. :D
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.