1. Please take 30 seconds to register your free account to remove most ads, post topics, make friends, earn reward points at our store, and more!  

My 1-spot went bad! (Visual Sound has good CS!!!)

Discussion in 'Miscellaneous [BG]' started by Trevorus, Feb 21, 2008.


  1. Trevorus

    Trevorus

    Oct 18, 2002
    Urbana, IL
    It won't power anything. It makes my pedals work, then cut out, then work, then cut out. It does this constantly, and it just worked yesterday! What the heck?
     
  2. Valerus

    Valerus

    Aug 4, 2005
    Austin, Texas
    That sucks man! are you sure it's the main power adapter or the daisy chain?
     
  3. Trevorus

    Trevorus

    Oct 18, 2002
    Urbana, IL
    It's the adapter. I put a multi-meter on it and the voltage is swinging back and forth from zero to 7-9-ish... It's hard to tell, it's a digital meter, not a needle.
     
  4. Valerus

    Valerus

    Aug 4, 2005
    Austin, Texas
    oh okay. that sucks man :(
     
  5. Trevorus

    Trevorus

    Oct 18, 2002
    Urbana, IL
    I e-mailed Visual Sound, and they said to return it to them, and they would send me a new one. Sweet! I knew I liked them for a reason. Great products, and if something does go wrong, they take care of it.
     
  6. Valerus

    Valerus

    Aug 4, 2005
    Austin, Texas
    That's awesome!
     
  7. tplyons

    tplyons

    Apr 6, 2003
    Madison, NJ
    +1 for Visual Sound... those guys are great.
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.