1. Please take 30 seconds to register your free account to remove most ads, post topics, make friends, earn reward points at our store, and more!  

Resolved New problem on both my iOS devices

Discussion in 'Bug Reports' started by OldDog52, Feb 11, 2017.


Tags:
  1. OldDog52

    OldDog52 Gold Supporting Member

    Jan 1, 2011
    Pacific Northwest
    This started fairly recently on iPhone and iPad. I land on the TB home page and press the "hamburger" Menu button on the left side.

    IMG_0307.jpg

    A table of quick links like "Forum" should scroll in from the left side:

    IMG_0304.PNG

    Now the Menu button disappears and nothing else happens:

    IMG_0306.jpg

    I have to first select something else like Recent Activity. Then the Menu button will work.
     
    Last edited: Feb 11, 2017
  2. paul

    paul Staff Member Founder Administrator

    Jul 20, 2000
    Texas
    Thanks for the report, I've confirmed the bug. Will get it fixed soon :)
     
    OldDog52 likes this.
  3. paul

    paul Staff Member Founder Administrator

    Jul 20, 2000
    Texas
    Should be fixed now :)
     
  4. OldDog52

    OldDog52 Gold Supporting Member

    Jan 1, 2011
    Pacific Northwest
    Yes, fixed. That was quick! :) :cool: Just wondering, Was the issue specific to iOS?
     
  5. paul

    paul Staff Member Founder Administrator

    Jul 20, 2000
    Texas
    No, it was a javascript error on the homepage :)
     
    OldDog52 likes this.

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.