Psst... Ready to join TalkBass and start posting, make new friends, sell your gear, and more?  Register your free account in 30 seconds.

No sound??

Discussion in 'Off Topic [BG]' started by oversoul, Jul 30, 2004.


  1. oversoul

    oversoul fretless by fate

    Feb 16, 2004
    Portugal
    I downloaded an AVI movie from Emule last night, but it has no sound, my divx player says that I'm missing a codec named "tag 8192", media player and real player say that some portions of the file cannot be played! does anyone knows how to solve this?
     
  2. James Hart

    James Hart

    Feb 1, 2002
    toms_river.nj.us
    Endorsing Artist: see profile
  3. oversoul

    oversoul fretless by fate

    Feb 16, 2004
    Portugal
    Wow, your right, just didn't think would be this easy to solve :bag:
     
  4. oversoul

    oversoul fretless by fate

    Feb 16, 2004
    Portugal
    Problem solved, the AC3 filter worked right away, thx.
     
  5. enjoy your pornography!
     
  6. oversoul

    oversoul fretless by fate

    Feb 16, 2004
    Portugal
    Actually it was Marcus Miller "in concert" dvd :bag:
     
  7. DigMe

    DigMe

    Aug 10, 2002
    Waco, TX
    You sure it wasn't "Marcus Driller"?

    brad cook
     
  8. Nick man

    Nick man

    Apr 7, 2002
    Tampa Bay
    Dude, maybe its better not to have sound. You dont want people hearing your loud porn.
     
  9. Why not? :confused:

    :bag: Leigh :rollno:
     
  10. oversoul

    oversoul fretless by fate

    Feb 16, 2004
    Portugal
    Nope, sorry to disappoint you all, but the only thing drilled on that movie was a poor jazz bass, I think I'm gonna change the file name to "brutal bass porn" :smug: