1. Please take 30 seconds to register your free account to remove most ads, post topics, make friends, earn reward points at our store, and more!  

Roscoe has very low output

Discussion in 'Basses [BG]' started by groovejam, Jun 14, 2007.


  1. groovejam

    groovejam

    Apr 26, 2005
    Just got a new roscoe a few days ago. When I first got it and played it through my eden rig it had a normal output.

    Now after a few days the output seems very very low, I no longer have the eden and when I tried to play it through my ALembic f-1x/ crest ca9 rig I had to turn it all the way up to even get the signal indicators on the crest to light up at all.

    I changed to batteries and that didnt seem to help. This bass has an audere pre and it is brand new. What could be the problem!
     
  2. mikezimmerman

    mikezimmerman Supporting Member

    Apr 29, 2001
    Omaha, Nebraska
    I'm not sure off the top of my head, but are you seeing this low output in all 3 of the Z-mode settings, or just one?

    Mike
     
  3. groovejam

    groovejam

    Apr 26, 2005
    I pretty sure all three, I'll have to check again.

    Any other ideas?
     
  4. Yo, give me a yell at the shop (PM me for the number if you don't know it), we will find the problem and make it right!
     
  5. Akito

    Akito

    Dec 1, 2003
    Spokane
    Service!
    I guess you have tried another bass with the same set up to make sure it's not the rig?
     
  6. Primary

    Primary TB Assistant

    Here are some related products that TB members are talking about. Clicking on a product will take you to TB’s partner, Primary, where you can find links to TB discussions about these products.

     
    Mar 9, 2021

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.