Psst... Ready to join TalkBass and start posting, make new friends, sell your gear, and more?  Register your free account in 30 seconds.

Photopost

Discussion in 'Bug Reports' started by NoNoise, Jan 18, 2006.


  1. NoNoise

    NoNoise Supporting Member

    Mar 5, 2005
    New Jersey
    I apologize if you've already said something about this, but I the photopost isn't working for me. I tried a few days ago and today and got the same result. There are no thumbnails, it just says "Thumbnail not available." Then, when I click on them, it says "Fatal error: Unknown function: is_wysiwyg_compatible() in /home/talkbass/public_html/photopost/showphoto.php on line 928"

    Thanks,
    Matt
     
  2. Roundwound

    Roundwound

    May 13, 2004
    Peoria, IL
    Same here, thanks.
     
  3. Roundwound

    Roundwound

    May 13, 2004
    Peoria, IL
    bump
     
  4. paul

    paul Staff Member Founder Administrator

    Jul 20, 2000
    Texas
    Gallery is down - working on a new system.
     
  5. paintandsk8

    paintandsk8 Pushin' my soul through the wire...

    May 12, 2003
    West Lafayette, IN
    Paul is there any chance we are going to lose our old photos in the update? :meh:
     
  6. paul

    paul Staff Member Founder Administrator

    Jul 20, 2000
    Texas
    Yup, unfortunately it looks like we'll have to start from scratch. I will probably be able to retrieve a user's photos per special request. We'll see -
     
  7. NoNoise

    NoNoise Supporting Member

    Mar 5, 2005
    New Jersey
    Has anything been decided regarding a new photopost? I really enjoyed looking at the pics :p