Psst... Ready to join TalkBass and start posting, make new friends, sell your gear, and more?  Register your free account in 30 seconds.

Unable To Upload Pics At All

Discussion in 'Bug Reports' started by B'Aces High, Sep 18, 2004.


  1. Its a little different than Ninos problem...im getting no system error messages or no little red x. Everytime i go to "Manage attachments" to upload a pic and i click "upload" the file i chose dissapears and nothing is uploaded...same goes when i try to upload to the gallery.

    Any ideas?
     
  2. Josh Ryan

    Josh Ryan - that dog won't hunt, Monsignor. Staff Member Supporting Member

    Mar 24, 2001
    I can't upload anything, pics, change of avatar.
     
  3. Davehenning

    Davehenning

    Aug 9, 2001
    Los Angeles
    Me as well.

    I originaly thought it was my computer idiocy, inner-moronic-ness acting up again.
    :)
     
  4. bassjamn

    bassjamn

    Jan 4, 2002
    San Francisco
    I thought it was just me. Sounds like were all stuck in the rut.
     
  5. Mike N

    Mike N Missing the old TB

    Jan 28, 2001
    New York
    Me too. I thought at first the pic may have been too big, but it's only 58 kb.
     
  6. Petebass

    Petebass

    Dec 22, 2002
    QLD Australia
    That happens whenever you try to upload an attachment that's larger than what TB allows. I usually go and re-size it before trying to post it again.
     
  7. PhatBasstard

    PhatBasstard Spector Dissector Supporting Member

    Feb 3, 2002
    Las Vegas, NV.
    Nope. You get the "File too large" message when that happens. Right now you get nothing. It's definately a TB problem if so many of us (experienced) TB'ers are having it.
     
  8. Agreed...im not a newbie to forums or uploading pics...and i know my pics are small enough...just like Mike N.
     
  9. Petebass

    Petebass

    Dec 22, 2002
    QLD Australia
    The plot thickens. I don't get that "file too large" message you mentioned. I eventually worked out what the problem was, but my computer just seemed to "drop" the upload as mentioned in the first post.

    I have a real love/hate relationship with computers.
     
  10. lbanks

    lbanks

    Jul 17, 2003
    Ennui, IN USA
    Lets check....
    nope ain't working


    Gallery uploads aren't working either.
     
  11. PhatBasstard

    PhatBasstard Spector Dissector Supporting Member

    Feb 3, 2002
    Las Vegas, NV.
    Anyone know if Paul knows?
     
  12. paul

    paul Staff Member Founder Administrator

    Jul 20, 2000
    Texas
    Sorry, all image uploads are currently not working. I'm searching for the problem -
     
  13. Trevorus

    Trevorus

    Oct 18, 2002
    Urbana, IL
    Yeah, I just tried my avatar as well, no such luck. Even trying to use a remotely hosted pic I cannot do it. It just gives me a "Cannot find image at specified location" error. Good luck, Paul.
     
  14. paul

    paul Staff Member Founder Administrator

    Jul 20, 2000
    Texas
    I think i've fixed it. :D
     
  15. tim99

    tim99 Supporting Member

    Jan 28, 2003
    Yes it is working now...
     

  16. You da man Paul...you da man! :hyper: