1. Please take 30 seconds to register your free account to remove most ads, post topics, make friends, earn reward points at our store, and more!  

MESA Boogie M6/Fathom losing output

Discussion in 'Amps and Cabs [BG]' started by wimpy, Nov 8, 2010.


  1. wimpy

    wimpy

    Aug 1, 2004
    Czech Republic
  2. wimpy

    wimpy

    Aug 1, 2004
    Czech Republic
    bump
     
  3. RickenBoogie

    RickenBoogie

    Jul 22, 2007
    Dallas, TX
    You could try cleaning the jacks of the effects loop, or any other ins/outs, and see if that helps. Otherwise,...?
     
  4. wimpy

    wimpy

    Aug 1, 2004
    Czech Republic
    thank you...well friend of mine had similar problem (power on/no sound) authorized service changed jack inputs and speakon output. This guy is not playing lot of gigs so it can works for him years in one room on few places...well I never had problem on places I know and I there play often...when I go outside sometimes that kind of problem is here...well I don't use FX-Loop...do you think threre can be problem just with unpluged FX loop-inputs? Tonight show with Fanthom I had no problem it was strong as a bear...few days ago out of my town it was very very weak...
     
  5. I can't really comment because I've never had this particular problem. Maybe it's Euro problem having something to do with power quality. The issues with the Fathom/M6 Carbine are well documented here on TB... it's just that this doesn't seem to be something we've much experienced on this side of the pond.
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.