1. Please take 30 seconds to register your free account to remove most ads, post topics, make friends, earn reward points at our store, and more!  

Help - dead amp!

Discussion in 'Amps and Cabs [BG]' started by patton63, Apr 9, 2009.


  1. My Mesa/Boogie Walkabout combo dies this morning and I have no idea what happened or what to do.

    My 6 year old son wanted to "jam" and all was fine. I then plugged into my Boss ODB3 (without turning off the amp) and . . . nothing - no sound at all coming out of the amp. I shut off the amp, disconnected the pedal, and plugged directly back into the amp. Again, nothing. The amp turns on, but produces no sound at all.

    Any thoughts on what happened and what needs to be done to fix the problem?

    Thanks in advance - this is the first time something like this has happened and I admit to being a bit freaked out.
     
  2. Jaco who?

    Jaco who?

    May 20, 2008
    Usually fuses protect against momentary lapses in judgement. Not that I'd have any experience,,,,, mind you.
     
  3. wingnut

    wingnut

    Apr 18, 2007
    Las Vegas Nv.
    Yep, check the fuse.
     
  4. RickenBoogie

    RickenBoogie

    Jul 22, 2007
    Dallas, TX
    Also, check to be sure the speaker is still plugged in. 6 yr olds do weird stuff sometimes. Hope you get it up and running, it's a great sounding amp.
     

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.