1. Please take 30 seconds to register your free account to remove most ads, post topics, make friends, earn reward points at our store, and more!  

Unable to Duplicate TB is piggin (my expression) tonight?

Discussion in 'Bug Reports' started by saltydude, Feb 3, 2016.


  1. saltydude

    saltydude

    Aug 15, 2011
    boston CANADA
    Pages take forever to load. Pictures aren't visible. Well some are, some aren't.

    I'm on a iPad. Anyone else having trouble?
     
  2. CatSquare

    CatSquare

    Mar 7, 2014
    Negative. It's your ISP or some node between it and TB
     
  3. saltydude

    saltydude

    Aug 15, 2011
    boston CANADA
    I thought it might have something to do with downloading the latest OS recently.
    Dammit! I hate technology!
     
  4. two fingers

    two fingers Opinionated blowhard. But not mad about it. Gold Supporting Member

    Feb 7, 2005
    Eastern NC USA
    baby+pig+pictures+0021-180x220.

    Nope. Fast as lightening on my Galaxy S6.
     
  5. Michael B

    Michael B

    Dec 16, 2015
    Lowell, MA
    Fast on iphone.
     
  6. saltydude

    saltydude

    Aug 15, 2011
    boston CANADA
    Thanks for moving mods.

    Nope. Piggin on my iPhone as well. Surprised it's actually letting me post. My other forums (Not TB) are working perfectly on both devices.

    Well too frustrated to continue right now. Pfffft computers. /roll-eyes.
     
  7. pbass6811

    pbass6811 Supporting Member

    Nov 10, 2008
    Indy, IN
    Not sure whether to be glad that I'm not the only one or P.O'd that this is happening, but I'm having issues on my iPad as well AND on my Mac, and pics aren't showing up on my Note 5 either, well, some of them.

    I have no idea what's going on, but you are not alone...
     
  8. pbass6811

    pbass6811 Supporting Member

    Nov 10, 2008
    Indy, IN
    I'm going to try to post a pic and see what happens...

    20160127_211744_zpsaw32tndu.
     
  9. pbass6811

    pbass6811 Supporting Member

    Nov 10, 2008
    Indy, IN
    Well, there's supposed to be a pic in the above post. I can see it if I try to edit the post, but it ain't there now. If anyone else can or can't see it, please lemme know. Thanks.

    Irritating...:(
     
  10. rufus.K

    rufus.K

    Oct 18, 2015
    SoCal
    All good here
     
  11. pbass6811

    pbass6811 Supporting Member

    Nov 10, 2008
    Indy, IN
    Can you see the pic I posted in post number 8?
     
  12. rufus.K

    rufus.K

    Oct 18, 2015
    SoCal
    yes
     
  13. pbass6811

    pbass6811 Supporting Member

    Nov 10, 2008
    Indy, IN
    Ok. Thanks.

    I have no idea what's going on. I can't see it.
     
  14. saltydude

    saltydude

    Aug 15, 2011
    boston CANADA
    Nope. Nothing. Totally blank & clear.
    I did notice earlier a classified ad had 4 pictures that looked something like this.
    [frontjpg][backjpg] & so on.

    Edit: I refreshed the page and [​IMG][​IMG]IMG appears in [these] now But still no image.

    Your avatar is blank as well.
     
  15. cfsporn

    cfsporn

    Aug 20, 2011
    New York City
    I'm having problems on my iPhone.
     
  16. Photobassist

    Photobassist

    Dec 18, 2010
    Japan
    No problems on my iPhone... Nice rig BTW:thumbsup:
     
    pbass6811 likes this.
  17. saltydude

    saltydude

    Aug 15, 2011
    boston CANADA
    Now see his avatar. This is messed up.
     
  18. rufus.K

    rufus.K

    Oct 18, 2015
    SoCal
    If that picture doesnt load for you in the next 5 minutes, the LDS will magically teleport themselves into my practice room...
     
  19. cfsporn

    cfsporn

    Aug 20, 2011
    New York City
    I'm not seeing any pics either and the avatars are not showing up for some people.
     
  20. Is this dancing for you?



    giphy.
     
    fretter likes this.

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.